15ήμερο εκπτώσεων και Black Friday τον Νοέμβριο στην Κοζάνη – Ποιες ημερομηνίες μπορούν να επωφεληθούν οι καταναλωτές



kozani_steno_agora

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις της φθινοπωρινής περιόδου, ενώ δεν αποκλείεται η έναρξή τους και στις 30 Οκτωβρίου, καθώς το επιτρέπει η νομοθεσία.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με τις εκπτώσεις που θα ορίσουν οι καταστηματάρχες από τη 1-15 Νοεμβρίου.

Κατά την περίοδο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων στην Κοζάνη, τα εμπορικά καταστήματα θα διατηρούν το καθιερωμένο τους ωράριο, ενώ την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 τα εμπορικά καταστήματα της πόλης έχει ορισθεί να είναι ανοιχτά προαιρετικά.

Black Friday στην Κοζάνη!

Στις 24 Νοεμβρίου, έρχεται η Black Friday για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα. Επίσημα πλέον η Black Friday, όπως σε ολόκληρη την Ελλάδα, έρχεται και στην Κοζάνη, όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το που θα κυμανθούν οι εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων, αφού πέρυσι, όσα εμπορικά καταστήματα συμμετείχαν, εξέφρασαν μεγάλη ικανοποίηση.

Η Black Friday, ήρθε για το πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2016. Πρόκειται για μία ξενόφερτη καταναλωτική υπόθεση, που έχει τις ρίζες τις από τις Η.Π.Α και σηματοδοτούν την έναρξη της εορταστικής περιόδου προ Χριστουγέννων. Με ιστορία μεγαλύτερη των 50 ετών, από τις αρχές του 1960, όπου τα εμπορικά καταστήματα πραγματοποιούν μεγάλες εκπτώσεις και οι εικόνες που έχουμε δει, θυμίζουν πραγματικό πανδαιμόνιο πολυκοσμίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει, το που θα κυμανθούν οι εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων που ξεκινούν τη 1 Νοεμβρίου και η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά ακόμα μεγαλύτερο παραμένει το ερωτηματικό για την έκβαση της Μαύρης Παρασκευής στην Κοζάνη.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “15ήμερο εκπτώσεων και Black Friday τον Νοέμβριο στην Κοζάνη – Ποιες ημερομηνίες μπορούν να επωφεληθούν οι καταναλωτές

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.