Σπουδαία διάκριση των μαθητών του Γυμνασίου Λευκοπηγής σε διεθνή διαγωνισμό – Βράβευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης



q46ujq4aj6tqju45ju6q54w6ujw5q46uj564re

Μια σπουδαία διάκριση πέτυχαν οι μαθητές του Γυμνασίου της Λευκοπηγής Κοζάνης στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema… διάβασες;».

Οι μαθητές με τα λιγοστά μέσα που διέθεταν κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση του διαγωνισμού στην κατηγορία της μουσικής επένδυσης για την ταινία τους «Τα δεσμά», ανάμεσα σε 300 σχολεία από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ελληνική Ομογένεια.

Για τη σπουδαία αυτή διάκριση βραβεύτηκαν από τον Δήμο Κοζάνης κατά το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 28 Ιουνίου στην Αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Στην κάμερα του KOZANILIFE.GR μίλησε η Διευθύντρια του Γυμνασίου της Λευκοπηγής κα. Φέσσου Ιωάννα, καθώς και μαθητές από την ομάδα που συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Σπουδαία διάκριση των μαθητών του Γυμνασίου Λευκοπηγής σε διεθνή διαγωνισμό – Βράβευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.