Λαϊκή συνέλευση στον Πολύμυλο – Ξεκινούν έργα ύψους 170.000 ευρώ από τα ανταποδοτικά του Αιολικού Πάρκου Βερμίου



8888dttdjytdjytyjtyjytjt

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην Τοπική Κοινότητα Πολυμύλου, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου Απόστολου Ταιγανίδη. Στην συνέλευση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης, Περιβάλλοντος- Ελλησπόντου Γιάννης Γρηγοριάδης, Οικονομικών Γιώργος Βαλαής, Τοπικής Ανάπτυξης Χρύσα Αθανασιάδου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Δημητριάδης, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανώλης Κουτσοσίμος, Χαρίλαος Χαριτίδης και ο Γ.Γ. του Δήμου Βασίλης Μπουγιοτόπουλος.

Ο Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης ανακοίνωσε στους κατοίκους, πως ένα πάγιο αίτημα ετών του Πολυμύλου – και υποχρέωση του Δήμου- ικανοποιείται άμεσα, με την απόδοση των ανταποδοτικών από τη λειτουργία του Αιολικού πάρκου Βερμίου.

Συγκεκριμένα, από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν να εκτελούνται έργα ύψους 170.000 ευρώ, που περιλαμβάνουν τη Συντήρηση και επισκευή για καλή λειτουργία του Αρδευτικού δικτύου στο Βέρμιο και την Κατασκευή νέας αρδευτικής γεώτρησης.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως και τα υπόλοιπα χρήματα είναι διαθέσιμα ώστε να αξιοποιηθούν σύμφωνα με τις αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνέλευση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής τονίστηκε πως υπάρχει η βούληση να στηριχθεί έμπρακτα το κύριο προϊόν της περιοχής η πατάτα Πολυμύλου(καλλιέργεια, χώροι αποθήκευσης) ενώ τέθηκαν και άλλα θέματα όπως ο τρόπος αξιοποίησης της Κατασκηνώσης Ζωοδόχου Πηγής και η στήριξη του οικισμού (ξεκινά η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς, ασφαλοστρώσεις, καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.