Φωτογραφία: Χωρίς έκρηξη συνετρίβη το μοιραίο ελικόπτερο στο Σαραντάπορο – Τρεις από τους επιβαίνοντες εντοπίστηκαν εκτός της ατράκτου



201704191142247386

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Χιούι», το οποίο κατέπεσε το πρωί στην περιοχή του Σαρανταπόρου, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία από το larisanet.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR από την σύγκρουση του ελικοπτέρου δεν σημειώθηκε έκρηξη, ενώ οι τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και η αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού που επέζησε, εντοπίστηκαν εκτός της ατράκτου. Για τους άλλους δύο άτυχους στρατιωτικούς χρειάστηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού από τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να περισυλλέξουν τις σωρούς τους.

Από την πρώτη στιγμή το KOZANILIFE.GR μετέδωσε την πληροφορία πως στο σημείο που κατέπεσε το στρατιωτικό ελικόπτερο, υπάρχουν πεσμένα καλώδια από κολόνα της ΔΕΗ, ενώ παραμένει άγνωστο αν το ελικόπτερο συγκρούστηκε στα καλώδια ή αν κατά την πτώση του τα παρέσυρε. Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν το ελικόπτερο νωρίς το πρωί και μετά από λίγο η περιοχή δεν είχε ρεύμα.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.