Τραγωδία από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο: 4 νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο – Δείτε αναλυτικά



18035728_10210763270511249_1827362022_n

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, νεκροί εντοπίστηκαν οι τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη λίγο έξω από το Σαραντάπορο Κοζάνης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, μεταξύ του πληρώματος επέβαιναν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του στρατού, μεταξύ των οποίων ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, νεκροί είναι ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο Συνταγματάρχης Τεθωρακισμένων Θωμάς Αδάμου, ο Ταγματάρχης Αεροπορίας Στρατού Δημοσθένης Γούλας και ο Υπολοχαγός Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνος Χατζής. Τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου εντοπίστηκε η αρχιλοχίας Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα, η οποία μεταφέρεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στο σημείο που κατέπεσε το στρατιωτικό ελικόπτερο, υπάρχουν πεσμένα καλώδια από κολόνα της ΔΕΗ, ενώ παραμένει άγνωστο αν το ελικόπτερο συγκρούστηκε στα καλώδια ή αν κατά την πτώση του τα παρέσυρε. Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν το ελικόπτερο νωρίς το πρωί και μετά από λίγο η περιοχή δεν είχε ρεύμα.

Τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι εντοπίστηκαν λίγο πριν από τις 11:00, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της συντριβής.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.