Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφέρεια κατά την επίσκεψη του Υπουργού Γ. Σταθάκη



perifereia_koz_ktirio

Συγκέντρωση Παρασκευή 31/3 στις 18:00 στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η Εργατική Λέσχη Κοζάνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και φοιτητές της περιοχής σε συγκέντρωση ενάντια στην οποιαδήποτε πώληση των ορυχείων και μονάδων της ΔΕΗ, κατά την έλευση του υπουργού Γ. Σταθάκη, την Παρασκευή  31/3/2017 στις 18:00, έξω από το κτίριο της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο υπουργός έρχεται στην περιοχή μας για να χρυσώσει το χάπι της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ. Εμείς όμως γνωρίζουμε καλά πως το χάπι αυτό μυρίζει θάνατο για τους εργαζομένους και τον λαό, ενώ από την άλλη είναι χάπι ζωής για τους ιδιώτες και το κεφάλαιο, ντόπιο και ξένο.

Γνωρίζουμε καλά από την εμπειρία μας πως ιδιωτικοποίηση σημαίνει ακριβότερο ρεύμα (σε μια περίοδο που ήδη πολλά νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν το υπάρχον). Ιδιωτικοποίηση σημαίνει απολύσεις, μειώσεις μισθών στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα της ελαστικής εργασίας και φυσικά ακόμη μεγαλύτερος περιορισμός μέτρων υγείας και ασφάλειας. Τέλος ιδιωτικοποίηση σημαίνει περεταίρω καταστροφή του περιβάλλοντος και καθυστερήσεις στις μετεγκαταστάσεις οικισμών.

Να μην πέσουμε στην παγίδα που μας στήνουν κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ

Να οργανώσουμε την πάλη μας :

ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της δημόσιας περιουσίας
ενάντια στην κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ που ξεπουλάνε τον πλούτο του λαού και των εργαζομένων στα συμφέροντα των ιδιωτικών ομίλων και των μεγάλων επιχειρήσεων.
για να καταργήσουμε παλιά και νέα μνημόνια, το υπερταμείο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και όλους τους μηχανισμούς που επιβάλλουν την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες.
για την κατάργηση όλων των επιβαρύνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
για να διεκδικήσουμε άμεσα μαζικές προσλήψεις στη ΔΕΗ με μόνιμη και σταθερή δουλειά. Κατάργηση του δουλεμπορίου των εργολαβιών.
για να μην υπάρχει κανένας ιδιώτης στην παραγωγή, μεταφορά και διανομή ρεύματος.

Παιδεία – Υγεία – Ρεύμα και Νερό
Εμπόρευμα δεν είναι, ανήκουν στον λαό

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.