Ραχήλ Μακρή: «Αντί να παραιτήσει τους Ευρωβουλευτές της ΝΔ που παρέδωσαν την φέτα, έπαυσε τον Κασαπίδη από Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ»



raxilmakri17asedfrgaerth

Μετά την ψήφιση της κατασκευής τεμένους στον Βοτανικό, την ψήφιση της καταστροφικής για την κτηνοτροφία συμφωνίας CETA στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαυσε τον Βουλευτή του Ν. Κοζάνης, Γιώργο Κασαπίδη από Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αντί να ζητήσει τις παραιτήσεις των Ευρωβουλευτών της ΝΔ που μπέρδεψαν την φέτα με το ροκφόρ και δεν καταλάβαιναν τι ψήφιζαν, έπαυσε τον Βουλευτή και γεωπόνο στο επάγγελμα, γιατί τόλμησε να καταθέσει όπως ορίζει το Σύνταγμα Ερώτηση, σχετικά με την κατασκευή με δωρεά μνημείου που αποτελούσε όνειρο του Κολοκοτρώνη και που έδωσε Κοινοβουλευτικά μάχη για την φέτα και την αναστολή της συμφωνίας CETA.

Καθήκοντα αναλαμβάνει η Βουλευτής Ν. Σερρών, γνωστή για τις αιτήσεις άρσεις ασυλίας που ζητούσε η δικαιοσύνη, προκειμένου να ασκήσει ποινική δίωξη που αφορούσε την εκπρόθεσμη καταβολή αποδοχών σε εργαζόμενους.

Θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη μου ως βουλευτής, οι διασκεδαστικές δηλώσεις της περί των κακών δικαστών της εκλογικής της περιφέρειας που κρύβονταν πίσω από τις διώξεις της για να της προκαλέσουν πολιτική βλάβη.

Θα ευχηθώ στην κυρία Αραμπατζή καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εις ανώτερα.

Είναι φανερό ότι οδεύετε με απόλυτη επιτυχία στην μετατροπή σας, σε παραπόταμο του Θεοδωράκη.

 Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.