Κινητοποίηση και έρευνες για τον εντοπισμό 45χρονου άντρα στην γέφυρα των Σερβίων

neraida_apo_gefira

Άμεση κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Πολυφύτου από το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για τον εντοπισμό ενός άνδρα ηλικίας 45 ετών από το Λιβαδερό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο άνδρας, πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο σημείο που βρίσκεται η καντίνα της Γέφυρας Σερβίων, ενώ φαίνεται να άφησε σημείωμα.

Στο σημείο, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι Αστυνομικές Αρχές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κoζάνης, προκειμένου να εντοπιστεί ο 45χρονος άνδρας.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Κινητοποίηση και έρευνες για τον εντοπισμό 45χρονου άντρα στην γέφυρα των Σερβίων

  1. 30.000 Αυτοκτονίες στην εποχή της κρίσης… Η Ελλάς Γεννοκτονείται και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός,πολιτικοί εισαγγελείς Δημοσιογράφοι κλπ. κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου……Καμιά έρευνα για τους υπαίτιους που μας έφτασαν ως εδώ…..Όλα τα κόμματα σαν διαχειριστές άν έκαναν σωστά τη δουλειά τους….Μόνον πληρώστε κορόιδα τις Μακακίες αυτονών των κυρίων διαχειριστών,που δεν λογοδοτούν σε κανέναν…..Πολιτική ασυλία βλέπετε, αυτοί είναι υπεράνω κριτικής….Άντε να δούμε πόσο ακόμα,πότε θα ξυπνήσεις ραγιά; Πότε;

Σχολιάστε