Γιάννης Ιωαννίδης: «300 τόνοι αλάτι και εκατοντάδες ώρες εργασίας εδώ και 5 μέρες»

xionia3214534534

Δηλώσεις του Αντιδήμαρχου Κοζάνης Γιάννη Ιωαννίδη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας:

«Ο Δήμος Κοζάνης με τα μέσα που διαθέτει και το προσωπικό που εργάζεται εδώ και πέντε 24ωρα πέρα και πάνω από τις αντοχές του, καταβάλλει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς, την πόλη και τις κοινότητες κατά το δυνατόν λειτουργικές.Έχουμε ρίξει μέχρι σήμερα 300 τόνους αλάτι με τα εκχιονιστικά να δουλεύουν εκατοντάδες ώρες.

Τα ακραία φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και για αυτό θα πρέπει όλοι καταρχήν να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλες μας τις κινήσεις. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να αντιμετωπιστεί ότι πρόβλημα προκύπτει. Θα πρέπει όμως όλοι να ξέρουν ότι ο σχεδιασμός μας έχει προτεραιότητες. Να μην αποκλειστούν χωριά, να είναι ανοιχτή η πρόσβαση στο νοσοκομείο, να είναι ανοιχτοί οι κεντρικοί άξονες της πόλης. Ζητούμε συγνώμη που δεν μπορούμε να είμαστε παντού από την πρώτη στιγμή, να γνωρίζεται όμως ότι αυτό δεν γίνεται από αδιαφορία αλλά επειδή κάπου αλλού υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Ζητούμε τη στήριξη σας και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά.»

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γιάννης Ιωαννίδης: «300 τόνοι αλάτι και εκατοντάδες ώρες εργασίας εδώ και 5 μέρες»

  1. Είμαι γονέας φοιτητή των ΤΕΙ και ερωτω. Αφού οι σχολές λειτουργούσαν κανονικά γιατί δεν έγινε εκχιονισμος ή ρίψη αλατιού στους χώρους των ΤΕΙ και ταλαιπωρήθηκαν εκατοντάδες φοιτητές;

Σχολιάστε