Σύλληψη δυο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



xeiropedesΧθες (02-12-2016) μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης και της Βέροιας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς, έναν 39χρονο και μία 36χρονη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον Πολύμυλο Κοζάνης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 39χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε. Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκε ακόμη μία μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τμήμα δισκίου άγνωστης ουσίας, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δεύτερη οικία του 39χρονου στη Βέροια Ημαθίας, συνελήφθη και η 36χρονη ημεδαπή (συγγενής του), διότι κατελήφθη να έχει απορρίψει στη λεκάνη τουαλέτας μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -16- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.