Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό της Λευκόβρυσης από τον κόσμο της Κοζάνης – Οι καλύτερες εντυπώσεις για τις δύο ομάδες



l8i97tl87rt8u67ri8

Βροντερό παρόν έδωσε ο κόσμος της Κοζάνης για άλλη μια φορά στην προσπάθειά του να στηρίξει την Εθνική ομάδα του βόλεϊ για την πρόκριση στο Euro του 2017. Το κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης με την έναρξη του παιχνιδιού γέμισε ασφυκτικά και τον παλμό του κόσμου να είναι μεγάλος μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τις αποστολές των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής Δημήτρης Τζούριτς αναφερόμενος στον κόσμο της Κοζάνης δήλωσε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική στο γήπεδο. Είναι τέλειο να παίζεις με τέτοιο κόσμο είτε εντός είτε εκτός έδρας. Θα ήθελα να πω ότι η ελληνική ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες μπροστά της έχει νεαρούς παίκτες και είναι σημαντικό που παίρνουν τόσες εμπειρίες και τους εύχομαι το καλύτερο στο μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα θα έρθουν».

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης είπε: «Με όλες τις δυσκολίες που είχαμε, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, δυστυχώς δεν έφτανε και κοιτάμε το μέλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο κυρίως αυτόν που έμεινε μέχρι τέλους. Ευχαριστούμε την Κοζάνη για τη θερμή φιλοξενία, το ζεστό γήπεδο και ελπίζουμε να ξαναέρθουμε εδώ».

Ο Γιώργος Τζιουμάκας με τη σειρά του είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Κοζάνης που και σήμερα ήταν συγκλονιστικός και εύχομαι και στο μέλλον να είμαστε και στο μέλλον εδώ».

Ο προπονητής της Ισπανίας, Φερνάντο Μουνιόθ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε την ομάδα του με το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017 δήλωσε χαρούμενος ενώ έπλεξε το εγκώμιο για τον κόσμο της Κοζάνης αλλά και την ελληνική ομάδα. Σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα που βίωσε στο γήπεδο αλλά και την παρουσία της ελληνικής ομάδας είπε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική στο γήπεδο. Είναι τέλειο να παίζεις με τέτοιο κόσμο είτε εντός είτε εκτός έδρας. Θα ήθελα να πω ότι η ελληνική ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες μπροστά της έχει νεαρούς παίκτες και είναι σημαντικό που παίρνουν τόσες εμπειρίες και τους εύχομαι το καλύτερο στο μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα θα έρθουν» .

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR
Με πληροφορίες από το volleyball.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.