Στις 8 Νοεμβρίου η δίκη της υπόθεσης Πολύζου στην Καστοριά – Έντονη επιθυμία για παράσταση Πολιτικής Αγωγής



kostis-polizos45675647

«Παρά τα χρόνια, ο πόνος είναι ακόμα νωπός», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Τέλλιος Αθανάσιος.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί η δίκη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου.

Η υπόθεση το 2011 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με την εξαφάνιση του νεαρού Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης και στη συνέχεια την ανεύρεση του πτώματος του άτυχου νεαρού σε χωράφι ιδιοκτησίας του πατριού του.

Τον Ιανουάριο του 2016, έπειτα από 5χρόνια, δίνεται εντολή σύλληψης της μητέρας του Κωστή Πολύζου και του πατριού, από την Εισαγγελία Κοζάνης, όπου με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίνονται προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, περιύβρισης νεκρού, ψευδορκίας μάρτυρα και πλαστογραφίας μετά χρήσης.

Ο αγώνας για δικαίωση από την πλευρά των συγγενών του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου, είναι διαρκής, αποζητώντας Παράσταση Πολιτικής Αγωγής στη συγκεκριμένη δίκη.

Το KOZANILIFE.GR, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, τον κ. Τέλλιο Αθανάσιο όπου μας δήλωσε τα εξής:

«Η οικογένεια, οι υπόλοιποι συγγενείς, όσοι βρίσκονται εν ζωή του Κωστή Πολύζου, νοιώθουν μεγάλη πικρία. Ο πόνος είναι είναι ακόμα νωπός, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει και έχουν πολύ έντονη την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή τη δική με την παράσταση Πολιτικής Αγωγής.»

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Στις 8 Νοεμβρίου η δίκη της υπόθεσης Πολύζου στην Καστοριά – Έντονη επιθυμία για παράσταση Πολιτικής Αγωγής

  1. Ειδοποίηση: Κωστής Πολύζος: Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του – Η ώρα της κρίσης για τη μητέρα και τον πατριό του | blog καθημερινής ενημέρωσης

  2. Ειδοποίηση: Κωστής Πολύζος: Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του. Βίντεο – Freedom24

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.