Καταγγελία του Μάρκου Πατσίκα προς τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Με μεγάλη θλίψη διαπίστωσα ότι προσωπική μου φωτογραφία περιλαμβάνεται ως κεντρικό θέμα στην αφίσα για την αυριανή εκδήλωση-αφιέρωμα στην Αναπαράσταση του Τρύγου που διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο Σκ’ρκας με τη στήριξη του οργανισμού πολιτισμού του δήμου Κοζάνης.

Δεν ρωτήθηκα καν για τη χρήση της φωτογραφίας μου και απορώ αν αυτό είναι πολιτισμός, όπως λέτε και στον τίτλο σας. Είναι απαράδεκτη η χρήση της χωρίς την προηγούμενη άδειά μου, όπως και η τεχνηέντως προσπάθεια αλλοίωσης του επιθέτου μου, που είχα τοποθετήσει ο ίδιος προσωπικά κάτω δεξιά στη φωτογραφία για να αποφύγω φαινόμενα τέτοιου είδους.

Μετά από όλα αυτά επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Μάρκος Πατσίκας

jdyjykrtdjtrdsthrsrehsrh

4 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία του Μάρκου Πατσίκα προς τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

  1. Να κινηθεί νομικά ο Μάρκος. Είναι απαράδεκτοι. Αυτό είναι το ευχαριστώ σε ένα άνθρωπο που μας χαρίζει αμέτρητες στιγμές από το παρελθόν της πόλης μας?

  2. Οτιδήποτε δημοσιεύεται στο διαδίκτυο μπορεί εύκολα να αντιγραφεί και να χρησιμοποιηθεί και το βλέπουμε καθημερινά. Χωρίς να είναι βέβαια σωστό αυτό αλλά συμβαίνει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.