Στο… παρά πέντε γλύτωσε 38χρονος άντρας έπειτα από κατανάλωση χαπιών! Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στην Κοζανη!



asthenoforo_mera_en_kinisi

Αναστάτωση επικράτησε στην πόλη της Κοζάνης το πρωί της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου στις 10:30 περίπου, όταν άντρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, έπειτα από κλήση που δέχτηκαν, μετέφεραν εσπευσμένα 38χρονο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ο οποίος ήταν λιπόθυμος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR ο άντρας είχε καταναλώσει νωρίτερα μεγάλη ποσότητα χαπιών ενώ πρόλαβε να ενημερώσει φιλικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε τις Αρχές!

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κοζάνης έπειτα από πλύση στομάχου που διενήργησαν και κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, αποσόβησαν τα χειρότερα.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Στο… παρά πέντε γλύτωσε 38χρονος άντρας έπειτα από κατανάλωση χαπιών! Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στην Κοζανη!

  1. Ειδοποίηση: Στο… παρά πέντε γλύτωσε 38χρονος άντρας έπειτα από κατανάλωση χαπιών Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στην Κοζανη! | TROKTIKO 2

  2. Ειδοποίηση: The… than five escaped 38-year-old man after consumption of pills Great mobilisation of the Authorities in Kozani! | Athens Times

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.