Η ΣΤ΄ Τάξη Δημοτικού Σχολείου Ακρινής συμμετείχε στην Δράση για τα Καπάκια



wrthyrwstuhywrstuhyrtuhjrstuhj

Με πρωτοβουλία της Έκτης Τάξης (ΣΤ΄) του Δημοτικού Σχολείου Ακρινής και του δασκάλου τους Τοπαλίδη Παναγιώτη, οι μαθητές της Τάξης συμμετέχοντας στην Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια, βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία», του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όλη την περίοδο της Σχολικής χρονιάς 2015 – 2016, συγκέντρωσαν μια μεγάλη ποσότητα από πλαστικά Καπάκια.

Για να δώσουν το δικό τους μήνυμα οι μαθητές της Έκτης Τάξης, σχεδίασαν το γνωστό σήμα των Ατόμων με Αναπηρία σε μεγάλες διαστάσεις στην αυλή του Σχολείου, τοποθετώντας τα καπάκια από διάφορα χρώματα που είχαν συγκεντρωθεί.
Για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος αυτού συνέβαλλαν και άλλοι μαθητές του Σχολείου, προσφέροντας την βοήθεια τους και δείχνοντας την ευαισθητοποίηση τους.

Σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης, τα καπάκια παραδόθηκαν από τον δάσκαλο Παναγιώτη Τοπαλίδη στον Αλέξανδρο Κοκκινίδη, ο οποίος ανέλαβε την μεταφορά για να τα παραδώσει στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Ευχόμαστε οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ακρινής να συνεχίσουν ανάλογες ενέργειες και να συμμετέχουν σε δράσεις Αλληλεγγύης, Προσφοράς και Εθελοντισμού και την νέα Σχολική χρονιά αλλά και τις επόμενες.

Όλοι μαζί στηρίζουμε την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια, βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται !!!

Καλή Σχολική Χρονιά !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.