6 ακόμα συλλήψεις την Παρασκευή για κατοχή ναρκωτικών στην Κοζάνη!



xeiropedes

Σύλληψη πέντε ατόμων σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών

Χθες (05-08-2016) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν πέντε ημεδαπούς, τέσσερις άνδρες (από 29 έως 31χρονών) και μία 26χρονη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες κατείχαν από κοινού. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,3 γραμμαρίων,
κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) καθαρού βάρους 6,4 γραμμαρίων και
ένα ναρκωτικό δισκίο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Σύλληψη 45χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Χθες (05-08-2016) απογευματινές ώρες, στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν 45χρονο ημεδαπό, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτόν, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 13 δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα   Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.