Παιδικές φωνές και μίνι βόλεϊ στην πλατεία της Κοζάνης!



13435395_1055673997848445_2517499470256008770_n

Σε ρυθμούς βόλεϊ και World League ζει η Κοζάνη και το πρωί του Σαββάτου (18/6) πραγματοποιήθηκε μίνι βόλεϊ από την ΕΣΠΕΜ στην κεντρική πλατεία παρουσία των τριών σωματείων της πόλης του Γ.Σ. Κοζάνης, του Πήγασου Κοζάνης και των Πανθήρων Κοζάνης.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των παράλληλων δράσεων του World League, στην πλατεία της Κοζάνης νεαρές αθλήτριες απόλαυσαν βόλεϊ, διασκέδασαν και στο τέλος είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφα και να μιλήσουν με τους Έλληνες διεθνείς (Ασπιώτης, Πρωτοψάλτης, Πετρέας, Κουμεντάκης, Παπαλεξίου κ.α) που πέρασαν να στηρίξουν τις προσπάθειές τους.

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ,Πυθαγόρας Δημητριάδης μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ: «Κάθε χρόνο στην ΕΣΠΕΜ διοργανώνουμε μια σειρά από μίνι βόλεϊ. Είχαμε διοργανώσει επτά και αυτό που έγινε σήμερα ήταν μια παράλληλη εκδήλωση με το κορυφαίο γεγονός του World League που φιλοξενείται στην πόλη. Οι Σύλλογοι της Κοζάνης ανταποκρίθηκαν και είναι φανερό ότι η Κοζάνη διψάει για βόλεϊ. Τα παιδιά είδαν τα ινδάλματά τους, χάρηκαν, πήραν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες και τέλος της ημέρας το μόνο βέβαιο είναι ότι η επιθυμία τους για το βόλεϊ πολλαπλασιάστηκε. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας».

Πηγή: volleyball.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.