Το έργο «Ίχνη της μνήμης» από τη Θεατρική Ομάδα «Οχληροί» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου



kftfkkffyukyufk

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου «Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζεται το έργο «Ίχνη της μνήμης» από τη Θεατρική Ομάδα «Οχληροί».

Σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ η είσοδος είναι ελεύθερη. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://issuu.com/594765/docs/festival_erasitexnikou_theatrou/1

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΩΡΑ: 9.00 μ.μ. – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ

ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Τα Ίχνη της Μνήμης είναι μια πρωτότυπη δημιουργική καλλιτεχνική συνεύρεση διαφόρων ειδών τέχνης, όπου το θέατρο συναντά τον ποιητικό λόγο, τις νοσταλγικές μελωδίες γνωστών τραγουδιών, τα χορευτικά βήματα μιας rumba ή ενός αργεντίνικου tango και τη ζωγραφική. Όλες αυτές οι τέχνες «συνομιλούν» για το πώς ορίζουμε τη μνήμη, αυτό τον μηχανισμό που μετατρέπει τον χρόνο σε αναμνήσεις.

Σκηνοθεσία, Εικαστική επιμέλεια, Αφήγηση: Γλύκα Διονυσοπούλου

Κείμενο, Επιλογή ποιημάτων: Γιώργος Δελιόπουλος

Μουσική ερμηνεία: Τάκης Συνδουκάς, Αριστείδης Παυλίδης, Βασίλης Τσιάβης, Βαγγέλης Τζημόπουλος

Χορογραφία: Γλύκα Διονυσοπούλου, Μιχάλης Μπίμπασης

Φωτισμοί: Νίκος Νικολάου

Χειριστές ήχου: Βίκτωρ Κοκκαλιάρης, Γιάννης Μπατιάνης

ΟΧΛΗΡΟΙ, ΚΟΖΑΝΗ

Η θεατρική ομάδα «ΟΧΛΗΡΟΙ» δημιουργήθηκε το Φλεβάρη του 1993. Στόχοι της είναι η οργάνωση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για τη διάδοση του θεάτρου και της μουσικής, η συμβολή στη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με την ταυτόχρονη παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, η σύσταση θιάσων που θα παρουσιάζουν θεατρικά έργα στην Κοζάνη, σε κάθε άλλη πόλη της Ελλάδος και σε πόλεις του εξωτερικού, η ίδρυση παιδικής σκηνής, κουκλοθεάτρου, θέατρο σκιών και πειραματικής σκηνής και η συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.Η ομάδα είναι ανοικτή σε όλους, αυτή τη στιγμή αριθμεί 80 ενεργά μέλη και πάνω από 200 φίλους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.