Ο Δήμος Κοζάνης σχετικά με την πρόσβαση των ανασφαλίστων δημοτών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας



dimarxeio_kozanisΤο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας, ενημερώνει τους ανασφάλιστους δημότες Κοζάνης και Σερβίων-Βελβεντού (καθώς στο συγκεκριμένο Δήμο παρέχει διοικητική στήριξη) πως παρατείνονται έως 15/07/2016 οι αναφερόμενες προθεσμίες  για τη διασφάλιση πρόσβασης των ανασφαλίστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας (άρθρο 8, της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Α3(γ)/Γ.Π./οικ. 25132/2016, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 908/τ.Β΄/04-04-2016).

Συγκεκριμένα, όσων δημοτών τα Βιβλιάρια Ανασφαλίστου έχουν λήξει, ή όσοι επιθυμούν να εκδώσουν για πρώτη φορά, η πρόσβαση τους στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και μέχρι 15/07/2016, θα γίνεται με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) τους.

Μετά τις 15/07/2016 όταν και αναμένονται νεότερες οδηγίες από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η υπηρεσία θα επανέλθει με νέα ενημέρωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.