Εκλογές Ν.Δ.: Όλα έτοιμα για το β’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας στην Π.Ε. Κοζάνης



nea_dimokratia_pinakidaΤη βεβαιότητα ότι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ο β’ γύρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα  στην Π.Ε Κοζάνης, εξέφρασε με δηλώσεις της στον “Π”, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης, Ευλαμπία Πρώιου.

Μάλιστα, η κα. Πρώιου, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα συνωστισμού ή μεγάλων ουρών, αφού οι Πρόεδροι των Εφορευτικών Επιτροπών έχουν ήδη λάβει τις απαραίτητες οδηγίες και είναι έτοιμοι για ακόμη μια φορά, να εφαρμόσουν  την ισχύουσα εγκύκλιο.

Τα εκλογικά τμήματα της Π.Ε Κοζάνης  για τον επαναληπτικό γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ κατά τον οποίο θα αναμετρηθούν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ακριβώς τα ίδια με εκείνα του α’ γύρου, 16 στο σύνολο τους, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον οι 5.310 πολίτες του Νομού Κοζάνης, οι οποίοι συμμετείχαν στην πρώτη εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κα. Πρώιου στον “Π”, αυτοί που πρόκειται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και στο β’ γύρο των εκλογών, θα πρέπει να μεταβούν υποχρεωτικά στο ίδιο εκλογικό τμήμα με εκείνο της 20ης Δεκεμβρίου, φέροντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Στην εκλογική μάχη της ερχόμενης Κυριακής, οι συμμετέχοντες δε θα καταβάλλουν για δεύτερη φορά το αντίτιμο των 3 ευρώ.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.