Ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για την Άδεια Χρήσης Δημοτικών Υδάτων



Ο Δήμος Κοζάνης σε συνέχεια της ΚΥΑ 146896/ 27-10-2014 KYA (ΦΕΚ 2878 Β/2014) προχωρά σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την αδειοδότηση όλων των υφιστάμενων δημοτικών έργων αξιοποίησης των υδατικών πόρων για  χρήσεις αρδευτικές και κτηνοτροφικές.

Από τη Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας εκδόθηκε στις 20-5-2015 η δημοτική άδεια χρήσης νερού, από τις πρώτες σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, για το έργο ¨Συλλογικό αρδευτικό δίκτυο Σκήτης του Δήμου Κοζάνης¨ που περιλαμβάνει δύο γεωτρήσεις και δίκτυο αγωγών 5.000 μέτρων και περιμένουμε και την έκδοση νέων αδειών και για τα άλλα δημοτικά έργα αξιοποίησης υδάτινων πόρων.

Επίσης ο Δήμος Κοζάνης έχει προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης με το Κέντρο Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες αναλύσεις των υδάτων που προορίζονται για αρδευτική και κτηνοτροφική χρήση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.