Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 42ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων στην Πτολεμαΐδα



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 42ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων , που συνδιοργάνωσαν η Ε.Ο.Κ. ,η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., ο Δήμος Εορδαίας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η ΔΕΗ στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας από 29-4  έως 3-5-2015, όπου νικητής αναδείχθηκε 0 Παναθηναϊκός.
    
Στην  τελετή λήξης, που είχε πανηγυρικό χαρακτήρα , ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γεώργιος Βασιλακόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  εκφράζοντας τις ευχαριστίες του και  την πλήρη ικανοποίησή του για την άψογη φιλοξενία του Πρωταθλήματος από το οποίο αναδείχθηκε το πόσο καλά είναι θεμελιωμένο το επίπεδο του αθλητισμού στην περιοχή.
   
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Εορδαίας συνεχάρη όλες τις συμμετέχουσες Ομάδες ,ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές και τους φιλάθλους που «ζωντάνεψαν» το Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας το οποίο όμως αποδείχθηκε μικρό για τόσο πολύ κόσμο, γεγονός που οδηγεί την Δημοτική Αρχή στη δημιουργία μιας μεγαλύτερης υποδομής.
   
Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Αριστείδης Γολέμης τίμησε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Εορδαίας Απόστολο Καϊδη για την συνεισφορά του στην όλη διοργάνωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.