Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Ενότητα» στα έργα ασφαλτόστρωσης στην Κοζάνη



Ομάδα δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, επισκέφτηκε την Τρίτη 26 Μαΐου  τα έργα των ασφαλτοστρώσεων που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Κοζάνη και  ολοκληρώνονται σύντομα.

Τα έργα που είχαν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ την άνοιξη του 2014 και συμβατοποιήθηκαν  στις αρχές Αυγούστου του 2014 , στόχο έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών που σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια κίνησης πεζών και οχημάτων σε όλη την πόλη.  
    
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην περιοδεία τους στα  Πλατάνια συναντήθηκαν  με   εκπρόσωπο  του πολιτιστικού συλλόγου   και συζήτησαν ειδικότερα θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της γειτονιάς.  
    
Τα συγχρηματοδοτούμενα έργα , όπως  αυτά του ΕΣΠΑ , που η προηγούμενη δημοτική αρχή εξασφάλισε για το Δήμο , αποτελούν μονόδρομο για την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας και νέων έργων υποδομής και αναπτυξιακών , χωρίς την επιβάρυνση του δημότη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.