Η Ραχήλ Μακρή για τα 60 δισ. της ΕΚΤ: «Ξεφτυλιστήκατε ομαδικώς!»



«Ξεφτυλιστήκατε ομαδικώς», λέει στους επικριτές της, επαναφέροντας τη δήλωσή της «μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας έως 100 δισ. ευρώ»

Δικαιωμένη αισθάνεται η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ραχήλ Μακρή, 20 μέρες μετά την πολύκροτη προεκλογική τοποθέτησή της, ότι «μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ», που προκάλεσε πολιτικό σάλο αλλά και την αντίδραση της Κουμουνδούρου.

Η κυρία Μακρή με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook και σχολιάζοντας την είδηση ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επίκειται να ενισχύσει την ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών κατά 60 δισ. ευρώ περνά στην αντεπίθεση και απευθυνόμενη στους επικριτές της λέει: «Ξεφτιλιστήκατε ομαδικώς».

Κατακεραυνώνοντας όσους αμφισβήτησαν την επαρκή γνώση της επί της δομής του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος αναφέρει εμφατικά: «Σοβαρά; Πως είπατε; Με τον μηχανισμό ela 60 δις για ρευστότητα; Τελικά ξεφτιλιστήκατε ομαδικώς από πολλές πλευρές. Τελικά ποιος είναι ο ανόητος».

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.