Υποψήφιος βουλευτής στην Π.Ε. Κοζάνης με το «Ποτάμι» ο Οικονομολόγος Αντώνης Σιαμπανόπουλος



Σύμφωνα με πληροφορίες του kozaniLife.gr υποψήφιος βουλευτής στην Π.Ε. Κοζάνης με το «Ποτάμι» θα είναι ο οικονομολόγος κ. Αντώνης Σιαμπανόπουλος.

Γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας ο κ. Σιαμπανόπουλος τόσο με την επαγγελματική του καταξίωση, διατηρώντας λογιστικό γραφείο στην Κοζάνη τα τελευταία 25 χρόνια (Ιδρυτής της εταιρείας Λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης επιχειρήσεων ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Ο.Ε.), όσο και με την ενασχόλησή του με τα κοινά.

Συγκεκριμένα, έχει διατελέσει Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕ Κοζάνης και αντιπρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών Φωτοβολταϊκών Δυτικής Μακεδονίας καθώς επίσης και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Τέλος, ήταν επικεφαλής του Συνδυσμού «Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας» στις τελευταίες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ν.A. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.