Στο πνεύμα των Χριστουγέννων οι πρόσφατες εκδηλώσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης



Στο πνεύμα των Χριστουγέννων όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης κ. Κων. Τσιάντα  εντάσσονται οι πρόσφατες δραστηριότητες του Συλλόγου που έλαβαν χώρα την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου κα την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2015.

 Πιο συγκεκριμένα  την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου διοργανώθηκε χριστουγεννιάτικη γιορτή με κάλαντα, τραγούδια και γλυκίσματα για τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου ενώ την επόμενη ημέρα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου του Συλλόγου επισκέφθηκαν το  «Μαγαζάκι Κοινωνικής Αλληλεγγύης» του Δήμου Κοζάνης  όπου προσέφεραν είδη ρουχισμού και παιχνίδια που συγκέντρωσαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Στη συνέχεια θέλοντας να εκφράσουν την εκτίμησή τους  στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας επισκέφθηκαν το «Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο» Κοζάνης όπου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους τροφίμους του Ιδρύματος   προσφέροντας είδη ατομικής  υγιεινής ως μικρό δείγμα αγάπης και σεβασμού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.