Εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη



Πρώτη ημέρα του ακαδημαϊκού έτους η 1-10-2014 και το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού  Τ.Ε. Κοζάνης  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας είναι το πρώτο Τμήμα που υποδέχθηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση υποδοχής τους τετρακόσιους (400) πρωτοετείς φοιτητές του στο Αμφιθέατρο Σπύρος Αρσένης του ΤΕΙ στην Κοζάνη.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Νικόλαος Ασημόπουλος, Καθηγητές του Τμήματος και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος, οι οποίοι έδωσαν και τις πρώτες κατευθύνσεις και πληροφορίες στους πρωτοετείς, για το πρόγραμμα σπουδών, την βιβλιοθήκη, το πρόγραμμα erasmus καθώς και για τα προγράμματα αθλητισμού και πολιτισμού.

Την εκδήλωση υποδοχής  των πρωτοετών τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ελευθέριος Ιωαννίδης ο οποίος και υποδέχθηκε τους «νέους πολίτες» της Κοζάνης και τους ευχήθηκε για το καινούριο στάδιο της ζωής τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στην συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ελευθέριος Ιωαννίδης. Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το νέο πλαίσιο συνεργασίας του  Δήμου  Κοζάνης με το  ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να  αξιοποιηθεί το Επιστημονικό δυναμικό  αλλά και ο εξοπλισμός του Ιδρύματος  προς το όφελος των δύο φορέων.  Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής της Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.