Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών



Το Συσσίτιο απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, το μήνα Μάρτιο την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

Το Σωματείο εργαζομένων ΕΛ.ΤΑ. Δυτ. Μακεδονίας και τους λοιπούς συναδέλφους από το ταχυδρομικό γραφείο Πτολεμαΐδας για τη δωρεά τροφίμων αξίας 150 ευρώ στη μνήμη του συναδέλφου Νιτσιόπουλου Λάμπρου
Το Σύλλογο «Μακρυγιάννη», για την προσφορά 15 κιλών φασολιού, 15 κιλών ρεβιθιού και 5 κιλών ελιάς.
Την Ιερά Μονή Αναλήψεως Κοζάνης για τη προσφορά 2 τενεκέδων λάδι, 1 τσουβαλιού ρύζι, 1 τσουβαλιού φακές και 10 καφασιών πορτοκάλια.
Το Φανό «Μπουγντανάθ’κα» για την προσφορά τροφίμων
Το Φανό «Κρεβατάκια» για την προσφορά τροφίμων
Το αρτοποιείο του Σιδέρη Ιωάννη για την καθημερινή δωρεά άρτου.
Το αρτοποιείο «Αμορίνο» για τα αρτοπαρασκευάσματα.
Τις φίλες της Αικατερίνης Βαλταδώρου για την προσφορά γεύματος στη μνήμη του συζύγου της Γεώργιου Βαλταδώρου
Τον Α.Κ. Διδάκτωρ Τμ. Μηχανολόγων Παν/μίου Δυτ. Μακεδονίας για την προσφορά τροφίμων υπέρ αναπαύσεως των ψυχών φίλων και συγγενών
Και όσους συνεισφέρουν ανώνυμα στην προσπάθεια του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης

Αξίζει να αναφερθεί πως, σήμερα, το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης παρασκευάζει καθημερινά 150 μερίδες φαγητού για ανθρώπους άπορους, ηλικιωμένους και μοναχικούς, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να παρασκευάσουν το γεύμα τους. Από αυτές οι 50 μερίδες παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους από το χώρο του συσσιτίου, ενώ οι 52 διανέμονται, με υπηρεσιακά οχήματα, σε ανθρώπους εντός της πόλης της Κοζάνης και οι 48 στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης τους συσσιτίου, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.