Απαξίωσε τη Βουλή ο Στουρνάρας, αρνήθηκε να απαντήσει στον Πάνο Καμμένο! Βίντεο



– «Δεν απαντώ» είπε ο υπουργός Οικονομικών όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον ρώτησε για το υπάρχει πιθανότητα να κουρευτούν καταθέσεις
– «Σε ποιον δεν απαντάτε; Στη Βουλή;» αντέδρασε έντονα ο Πάνος Καμμένος
– «Μη φωνάζετε, δε σας φοβάμαι» ήταν η απάντηση του Γιάννη Στουρνάρα
– Αντιπαράθεση του υπουργού Οικονομικών και με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Βασίλη Καπερνάρο

Όλα τα είχαμε δει στη Βουλή, υπουργό να αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση προέδρου κόμματος, απαξιώνοντας με το λόγο και τη συμπεριφορά του την ίδια τη Βουλή, το είδαμε για πρώτη φορά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή και όταν ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ. ζήτησε από τον κ. Στουρνάρα να δεσμευτεί πως δε θα υπογραφεί τρίτο μνημόνιο, που θα προβλέπει κούρεμα εγγυημένων καταθέσεων.

«Αναλαμβάνετε την ευθύνη να διαβεβαιώσετε ότι δε θα έρθει τρίτο μνημόνιο που θα περιλαμβάνει κούρεμα καταθέσεων», ρώτησε ο Πάνος Καμμένος. «Οι εγγυημένε καταθέσεις στην ευρωζώνη, δεν κουρεύονται» απάντησε ο Γιάννης Στουρνάρας αλλά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέμεινε: «ναι ή όχι». Και τότε, το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, με τον υπουργό Οικονομικών να απαξιώνει τη Βουλή, αρνούμενος να απαντήσει.

«Δε θα απαντήσω. Δεν απαντώ» είπε και σε έξαλλη κατάσταση ο Πάνος Καμμένος φώναζε: «δεν απαντάτε αν πλήρωσε χθες ομόλογο το ελληνικό κράτος; Σε ποιον δεν απαντάτε; Στη Βουλή των Ελλήνων». «Μη φωνάζετε, δε σας φοβάμαι», του είπε ο υπουργός Οικονομικών, δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα!

«Σας καλώ να απαντήσετε: πληρώθηκε χθες ομόλογο στο 100% σε hedge fund ή όχι;» είπε ο Πάνος Καμμένος για να απαντήσει ο Γιάννης Στουρνάρας: «η ελληνική δημοκρατία πληρώνει σύμφωνα με το νόμο. Δε θα χρεοκοπήσουμε εμείς την Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 

Ο Γιάννης Στουρνάρας μίλησε για κατάντια όσων μιλούν για «κούρεμα καταθέσεων» και απευθυνόμενος σε έντονο ύφος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρο, είπε πως απαντά στη Βουλή τεκμηριωμένα αλλά «άμα θέλετε εσείς για να φοβίσετε τον ελληνικό λαό να κάνετε δηλώσεις ότι θα κουρευτούν οι καταθέσεις λυπάμαι για το κατάντημά σας», τόνισε.

Αναφερόμενος στις offshore εταιρίες, ο κ. Στουρνάρας είπε πως είναι «μια κατάντια της ελληνικής κοινωνίας και πρέπει να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη γι αυτό». Απαντώντας στον κ. Καπερνάρο -ο οποίος αναφέρθηκε σε συγκέντρωση πολλών υπεράκτιων εταιρειών που δηλώνουν έδρα το Κρανίδι- σημείωσε: «Μην λέτε εσείς πάρα πολλά για off shore. Κοιτάξτε κι εσείς στο περιβάλλον σας. Διότι ο ελληνικός λαός έχει μια παροιμία και λέει ότι λαγός την φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του».

«Κατάντια είναι ότι λέγατε πως αρχές του 2011 θα βγούμε στις αγορές», ανταπάντησε ο κ. Καπερνάρος, ενώ αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Στουρνάρας για εταιρείες off shore στο περιβάλλον των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε πως «δεν ανήκει τέτοια εταιρεία στο πρόσωπο που υπονοεί, αλλά σε συγγενή του».

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.