Άνοιξαν τις μπάρες της Εγνατίας οι φοιτητές του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας! Βίντεο



Την αντίθεση τους στο σχέδιο Αθηνά, εξέφρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης φοιτητές, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι βρέθηκαν στα διόδια του Πολυμύλου και άνοιξαν τις μπάρες για τους διερχόμενους οδηγούς. Παράλληλα, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις τους και έστειλαν σαφές μήνυμα πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους ώστε το σχέδιο να μείνει στα χαρτιά.

Στα διόδια του Πολυμύλου, βρέθηκαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες όμως δεν επενέβησαν καθώς ο δρόμος δεν έκλεισε.

«Η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας είναι καταστροφική για το ΤΕΙ, για την περιοχή και την τεχνολογική εκπαίδευση» τόνισε από την Αθήνα  ο Πρύτανης του ιδρύματος Νίκος Ασημόπουλους και ζήτησε με τη σειρά του την απόσυρση της.

Ο κ. Ασημόπουλος αναφερόμενος στις τελευταίες αλλαγές, που έγιναν, με την ανακοίνωση του ακαδημαικού χάρτη, τις χαρακτήρισε ως «τίποτα» σε σχέση με την καταστροφική κατεύθυνση του σχεδίου, ενώ τέλος  σημείωσε πως παραμένει ακόμα άγνωστο πως θα λειτουργήσει το σύστημα με τις κατευθύνσεις σε τμήματα όπως της Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί, που θα εισάγονται οι φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος, που θα  βρίσκεται σε Κοζάνη και Γρεβενά.

ΓIΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΑΣ
Ο Χρόνος

[iframe width=”590″ height=”443″ src=”http://www.youtube.com/embed/wij4BSWrtW4?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.