Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο: Τα άγρια κακοποιημένα πρόσωπα των ληστών αμέσως μετά τη σύλληψή τους!



Νέες φωτογραφίες από τους τρεις κατηγορούμενους για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη που συνελήφθησαν στην Βέροια έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. . Συγκεκριμένα πρόκειται για τις πρώτες φωτογραφίες των κρατουμένων που βγήκαν στο φως από την Αστυνομία πριν όμως, επεξεργαστούν με το πρόγραμμα Photoshop.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες ελήφθησαν μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση της Βέροιας με κινητό τηλέφωνο και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Οι νέες φωτογραφίες είναι πραγματικά αποκρουστικές, καθώς στα πρόσωπα των τριών συλληφθέντων αποτυπώνεται ξεκάθαρα η βία που τους ασκήθηκε, κατά την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της σύλληψης.

Νωρίτερα η αστυνομία, σε συνέντευξη τύπου είχε παρουσιάσει το πόρισμα των ερευνών που διενεργήθηκε για τη βία που ασκήθηκε στους συληφθέντες και λίγο αργότερα είχε δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης των τριών ληστών.

iefimerida.gr

[iframe width=”590″ height=”443″ src=”http://www.youtube.com/embed/fjUciH4_ljI?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.