Ενημερωτική Εκστρατεία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης κατά την Εβδομάδα Αιμοδοσίας



Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, το οποίο λειτουργεί εδώ και 6 μήνες,  στην προσπάθειά του για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, συμμετέχει στην Εβδομάδα Αιμοδοσίας (08 έως 14 Οκτωβρίου, στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης). Κατά το διάστημα αυτό, εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα βρίσκονται καθημερινά, από τις 06:00 έως τις 08:00 το απόγευμα, στο ξύλινο σπιτάκι του Ε.Β.Ε. Κοζάνης, μοιράζοντας έντυπα, κουβεντιάζοντας με τον κόσμο και ενημερώνοντας τους πολίτες για τη λειτουργία, τις προϋποθέσεις και τις υπηρεσίες του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης.

Σήμερα, που οι πολίτες της χώρας βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, σήμερα, που οι ανασφάλιστοι πολίτες πληθαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς, το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης έρχεται να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες υγείας για όλους και να προσφέρει υπηρεσίες σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στην προσπάθειά του αυτή ζητά τη συνδρομή και στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, για τις ανάγκες στελέχωσής του με εθελοντικό προσωπικό (ιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, κοινωνικούς επιστήμονες, διοικητικούς κ.α.), αλλά και πιθανούς τρόπους υποστήριξής του, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 24610 42257, καθημερινά από 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ., στη διεύθυνση Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40μάρτυρες), στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: koinwniakoz@gmail.com και στο facebook/KoinwnikoIatreioKozanis.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.