Μεγάλη η ζήτηση για τους κάδους ανακύκλωσης χαρτιού στην Κοζάνη



Είδος πολυτελείας αποτελούν πλέον οι οικιακοί κάδοι συγκέντρωσης χαρτιού στο δήμο Κοζάνης, αφού οι 1200 που είχε αρχικά παραγγείλει και τοποθετήσει ο δήμος Κοζάνης, αδυνατούν να καλύψουν τη ζήτηση.

Χρόνο με το χρόνο η ζήτηση αυξάνεται,  αφού όλο και περισσότεροι πολίτες ζητούν κάδους στις πολυκατοικίες τους.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλος 200 περίπου κάδους, αλλά η δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα. Αυτό που μας χαροποιεί, όμως, είναι ότι  η ανακύκλωση προχωρά. Σε αυτή τη φάση θα καταγραφούμε τα αιτήματα και θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε όλους όσοι ζητούν κάδους» τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αποστολίδης.

Στην παρούσα φάση η αρμόδια υπηρεσία του δήμου κρατά κατάλογο με όσους ζητούν κάδους, αλλά και όλους όσοι θέλουν να επιστρέψουν τους κάδους που έχουν, ώστε  εφόσον κάποιος επιστρέψει έναν κάδο, τότε αυτός να δοθεί στον επόμενο.

Οσοι θέλουν να ζητήσουν ή να επιστρέψουν κάδο μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπάλληλο στο τηλέφωνο 2461350444.

Να σημειωθεί ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης 150 νέοι τετραπλοί κάδοι ανακύκλωσης για πλαστικό, χαρτί, αλουμίνιο και γυαλί, αλλά και οι κάδοι για τηγανέλαιο.
οπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος «η Κοζάνη έχει ευαισθησία στην ανακύκλωση και στην προστασία του περιβάλλοντος».

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.