Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης: Όλες οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα κλειστά στις 19 Οκτωβρίου



agora_kozanis_nixta_m.aleksandrouΟι νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, που εξαπολύει μέσα σε μόνο λίγο χρονικό διάστημα, εκ νέου φοροεπιδρομή αποτελούν για τους επαγγελματίες και τους μικροβιοτέχνες το τελειωτικό χτύπημα. Η πολιτική της ύφεσης που ακολουθεί η κυβέρνηση προμηνύει νέα λουκέτα στις επιχειρήσεις του κλάδου και ραγδαία αύξηση της ανεργίας.

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση πως αυτές οι αποφάσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης δεν οδηγούν πουθενά και στραγγαλίζουν τον κλάδο των επαγγελματοβιοτενχών που καλούνται και πάλι να πληρώσουν το μάρμαρο.

Αντί για πρωτοβουλίες αναπτυξιακές που θα σταματήσουν τον κατήφορο της ύφεσης παίρνονται αποφάσεις που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την παραγωγή λουκέτων, ανεργίας, φτώχιας και εξαθλίωσης των συναδέλφων μας.

Τα νέα μέτρα υπερφορολόγησης των επιχειρήσεων του κλάδου, συρρικνώνουν τα εισοδήματά μας και απειλούν την οικονομική δραστηριότητα. Στο Νομό Κοζάνης η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινώς με συναδέλφους μας να μην μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Η απάντηση σε αυτήν την πολιτική δεν είναι άλλη από ένα κοινό μέτωπο όλου του κλάδου, προκειμένου να ανατραπούν αυτά τα μέτρα και να παρθούν άμεσα αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας ταυτόχρονα σταθερές θέσεις εργασίας.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νομού Κοζάνης, μετά από ομόφωνη απόφασή του συμμετέχει στην γενική κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΒΕΕ για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Όλες οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα κλειστά, προκειμένου να στείλουμε ένα δυναμικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.