Σοβαρός τραυματισμός 11χρονου κοριτσιού σε τροχαίο στην είσοδο της Πτολεμαΐδας – Μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο



Διασωληνωμένο μεταφέρθηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης 11χρονο κοριτσάκι από την Πτολεμαΐδα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Το παιδί αμέσως μετά το ατύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, μεταφέρθηκε στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και παράλληλα να το διασωληνώσουν, προκειμένου να ξεκινήσει η επιχείρηση μεταφοράς του στη Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα έγινε στην είσοδο της πόλης στην παλιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Φλώρινας, στο ύψος του Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλου, και σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, το 11χρονο κορίτσι παρασύρθηκε στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.