
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία μυελού των οστών στον Άγιο Δημήτριο Ρυακίου. Η δράση θα λάβει χώρα στο κτίριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου.
Η αιμοδοσία θα διενεργηθεί από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου και της Τοπικής Κοινότητας Ρυακίου, σε συνδιοργάνωση με τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, τον Σύλλογο Ανέργων και Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, την ΕΜΑΣ ΠΑΟΚ Ρυακίου και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ελλησπόντιου Αθλητικού Ομίλου.
Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία και τη δειγματοληψία μυελού των οστών κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η πράξη αυτή μπορεί να σώσει ζωές.








