Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί στην Πτολεμαΐδα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της 7ης Μαρτίου 2026 από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικό Τμήμα Εορδαίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στον 32χρονο.
Κατά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του συνολικά 150 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί. Τα πακέτα κατασχέθηκαν, ενώ η ποσότητα θα αποσταλεί στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας προκειμένου να προσδιοριστούν οι σχετικοί δασμοί.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνη.











