Το Επιμελητήριο Κοζάνης προτείνει τη θέσπιση Ειδικής Οικονομικής Ζώνης – Παρέμβαση στο 7ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρήσεων



Το Επιμελητήριο της Κοζάνης κατέθεσε δια του ‘Α Αντιπροέδρου του κ. Παναγιώτη Μαλούτα πρόταση για τη θέσπιση ΕΟΖ Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην περιοχή μας στο πλαίσιο της «Επιμελητηριακής Αποστολής για το 7ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρήσεων στις Βρυξέλλες, 11/2025)» .

Η ελληνική αντιπροσωπεία της ΚΕΕΕ, με τεκμηριωμένες παρεμβάσεις και στρατηγικές θέσεις, συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Επιχειρήσεων 2025, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο και επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως θεσμικού εκφραστή των ΜΜΕ και της παραγωγικής βάσης της χώρας.

Από το Επιμελητήριο Κοζάνης

 

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.