Σε μια κρίσιμη συγκυρία για την ανάπτυξη των Γρεβενών, ο Δήμαρχος Κυριάκος Ταταρίδης απευθύνει γενικό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής για συμμετοχή σε πανγρεβενιώτικη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025, στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.
Θέμα της σύσκεψης:
-
Η δημιουργία Πανεπιστημιακής Δομής στα Γρεβενά
-
Η κατασκευή του Εθνικού Κέντρου Παλαιοντολογίας
Δύο παρεμβάσεις στρατηγικής σημασίας, που, όπως τονίζει ο Δήμαρχος, μπορούν να αλλάξουν ριζικά την οικονομική ταυτότητα της περιοχής, να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και να φέρουν πολυεπίπεδα οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία.
Μήνυμα Δήμου:
«Η παρουσία όλων είναι αναγκαία και καθοριστική. Κάθε πολίτης έχει την ευθύνη να συμβάλει σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον της πόλης μας.»
Ο Δήμος καλεί σε ενότητα, εγρήγορση και συμμετοχή προκειμένου να στηριχθούν συλλογικά και δυναμικά οι διεκδικήσεις για ένα ισχυρότερο μέλλον των Γρεβενών, βασισμένο στη γνώση, τον πολιτισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη.