Άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών αρχών στην Πτολεμαΐδα, καθώς εξιχνίασαν υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε κατάστημα Mini Market πριν από μόλις δύο ημέρες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου 2025, ένας 18χρονος ημεδαπός εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 69χρονης γυναίκας, προσποιούμενος τον πελάτη. Εκμεταλλευόμενος τη στιγμή, κατάφερε να αφαιρέσει από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 50 ευρώ και να αποχωρήσει ανενόχλητος.
Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 18χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Η δικογραφία έχει ήδη υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή του δράστη και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.
Οι αρχές υπενθυμίζουν στους επαγγελματίες να παραμένουν σε εγρήγορση και να λαμβάνουν βασικά μέτρα ασφαλείας, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αυξημένης κίνησης.











