Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τηλεθέρμανση: Όλοι οι γονείς στο πόδι!



Η κατάσταση με την τηλεθερμανση που αφήνει τα παιδιά μας χωρίς θέρμανση ενώ οι θερμοκρασίες προβλέπεται να πέσουν τις επόμενες μέρες, ειναι εικονα από το μέλλον.

Η λύση –  πακέτο που κατεληξαν για την τηλεθερμανση, προβλέπει αυξήσεις τουλάχιστον 35% σε πρώτη φάση.

Πέρα από τα νέα βάρη που καλούμαστε να πληρώσουμε σαν γονείς θα αυξηθεί και το κόστος θέρμανσης για τα σχολεια.

Η πιο επιθετική εισπρακτική πολιτική που δεσμεύεται να ακολουθήσει η ΔΕΥΑΚ θα έχει συνέπεια στα οικονομικά τόυ Δήμου.

Επειδή ο Δήμος μας ήταν ο πρώτος που εφάρμοσε τηλεκπαιδευση για καιρικές συνθήκες και πέρα από την πανδημία ανησυχουμε ότι όπως διαγράφεται η κατάσταση θα αξιοποιηθεί μπροστά στις οικονομικές  δυσκολιες του Δήμου να καλύψει τις ανάγκες των σχολείων σε θέρμανση.

Δεν θα τους περάσει!!

– Απαιτούμε χωρις καθυστέρηση Κυβερνηση- ΔΕΗ Α.Ε – Δήμοι- ΔΕΥΑΚ να λύσουν το πρόβλημα ώστε να μην μείνουν ούτε μέρα επιπλεον χωρίς θέρμανση τα σχολεία,χωρίς καμία αύξηση της τιμής.

-Έκτακτη επιχορήγηση από το κράτος προς τον Δήμο για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης των σχολείων.

– Ούτε σκέψη για αξιοποίηση της τηλεκπαιδευσης. Θα μας βρουν μπροστά τους.Ακομα επουλωνουμε τα τραύματα της πανδημίας χωρίς καμία στήριξη από το κράτος.

Όλοι οι γονείς στην κινητοποιηση σωματείων και φορεων , την Τετάρτη 16 Οκτώβρη  στις 19:00 στη συνεδρίαση τόυ Δημοτικου Συμβουλιου.

ΔΣ Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

ΔΣ Συλλόγου Γονέων 17ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

ΔΣ Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης Νέας Χαραυγής

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.