Να αποσυρθεί το φορολογικό νομοσχέδιο ζητούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Εκπρόσωποι Σωματείων Ελευθερών Επαγγελματιών της πόλης, ένωσαν τη φωνή τους ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

“Το φορολογικό νομοσχέδιο δημιουργεί πλήθος αδικιών. Απουσιάζουν πλήρως ρυθμίσεις και μέτρα για την λεγόμενη μαύρη εργασία και του παραεμπορίου που κυρίως χτυπά τους μικρομεσαίους επαγγελματίες” τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Γιάννης  Μητλιάγκας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΡΜΗΣ χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ” φόροεισπρακτικό μέτρο με αναχρονιστικές και άδικες λογικες”, ενώ ο κ. Νίκος Ζαρκάδας  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Κοζάνης, τόνισε πως” είναι άδικο και κατά φόρο για εμάς το φορολογικό νομοσχέδιο. Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις”.

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο  αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι το τέλος του έτους.

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Να αποσυρθεί το φορολογικό νομοσχέδιο ζητούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. Και+τώρα+Γεωργία+μας+και+οι+άλλοι+τι+θα+απογίνουμε

    - Edit

    Απαντήστε

    ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ: Ότι ο μέσος ετήσιος μισθός στην Ελλάδα είναι ο χαμηλότερος στην ΕΕ.
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν γίνεται ο εργοδότης να εμφανίζει μικρότερο εισόδημα από τους εργαζομένους και το 50% των ελεύθερων επαγγελματιών να δηλώνει μηδενικό κέρδος !!!
    Ερώτηση 1η: Εκτός από τους ανήμπορους και τους άνεργους, ποιοι δικαιούνται αναπόδεικτα να πληρώνουν λιγότερους φόρους από τον ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΕΡΓΑΤΗ ;;;;;
    Ερώτηση 2η: Εκτός από τα συνήθη υποζύγια (μισθοσυντήρητους κ.λ.π.) θα συμβάλουν και άλλοι, ανάλογα με το εισόδημά τους στα κρατικά ταμεία;
    Σημ.: Παρακαλώ να δείτε για δεκαετίες την συνεισφορά φόρων κάθε κλάδου, προς τα δημόσια ταμεία …..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.