‘Αλλο ένα τροχαίο λόγω ολισθηρότητας : Φορτηγό έκανε “βουτιά” από γέφυρα στη Θεσσαλονίκη – Δείτε περισσότερα



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου , λίγο μετά τις 11.30πμ στη Θεσσαλονίκη , όταν φορτηγό έπεσε από γέφυρα πριν στην εξωτερική περιφερειακή οδό, στη σύνδεση με την ΠΑΘΕ πριν τη γέφυρα του Αξιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο οδηγός του φορτηγού, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να βρεθεί από την γέφυρα του περιφερειακού δρόμου Θεσσαλονίκης στον ακριβώς από κάτω παράλληλο δρόμο, που οδηγεί στην είσοδο της πόλης.

Από την εκτροπή και ανατροπή του φορτηγού, φαίνεται να τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του οχήματος , όπου και διεμίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για ιατρική παρακολούθηση .

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Τροχαίας, για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , καθώς και η Πυροσβεστικής Υπηρεσία .

Αξίζει να σημειωθεί ότι,  μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που κινούνται με ιχ αυτοκίνητο , λόγω αυξημένης ολισθηρότητας του οδοστρώματος .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.