Οπτικά Βίκας ‘Sun & Eye’: Μοναδικές επιλογές σε γυαλιά οράσεως και ηλίου που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας!



Στο κατάστημα Vikas Sun and Eye, στην κεντρική αγορά της Κοζάνης, θα βρείτε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων γυαλιών ηλίου και οράσεως, μοντέλα από πολλές μάρκες τις καινούργιες κολεξιόν και αποκλειστικότητες σε διάφορα brand. Φακούς επαφής και υγρά καθαρισμού αυτών που μπορούν να καλύψουν, τις καθημερινές και όχι μόνο ανάγκες σας. Επίσης μπορείτε να βρείτε ακουστικά βαρηκοΐας εγγυημένης ποιότητας και αξιοπιστίας.

Το Vikas Sun and Eye βρίσκεται στον χώρο των οπτικών ειδών και των ακουστικών βαρηκοΐας  από το 1983, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω σε αυτούς τους τομείς, εξυπηρετώντας το κοινό της Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. Με εξειδίκευση και βαθιά γνώση ιδιαίτερα στο τμήμα των ακουστικών βαρηκοΐας πρωτοπορεί στον σύγχρονο κόσμο της ακουολογίας και φυσικά των οπτικών ειδών.

Πρωταρχικός στόχος της επιχείρησης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το κατάστημα διαθέτει σύγχρονο Οπτομετρικό Κέντρο με τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα της παγκόσμιας αγοράς.

Tο κατάστημα εφαρμόζει από το 2005 την Ορθή Πρακτική Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων κατά τις απαιτήσεις της Υ.Α. ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004 και από το 2015 διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ΕΝ ISO 9001.

Αναζητάς το κάτι ξεχωριστό; Κάτι το ιδιαίτερο; Επισκέψου το κατάστημα Vikas Sun and Eye, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει…!

Sun and Eye Βίκας

Ναούσης 4, Κοζάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  24610-28876

FB: Vikas Kozani  (Sun and Eye optika)

Instagram: Vikas_Sun _and _Eye_optika_

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.