Μαθήτρια έπεσε λιπόθυμη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της -Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο της Χαλκίδας



 

Σοκαριστικό ήταν το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4), με δύο μαθήτριες ηλικίας 15-16 ετών να έχουν άγρια συμπλοκή μέσα στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Η μία κοπέλα χτυπά την άλλη με μανία, την αφήνει αναίσθητη στο έδαφος και φεύγει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Όπως έγινε γνωστό, η δράστις ήταν εξωσχολική, καθώς φοιτά σε άλλο λύκειο της Χαλκίδας, ενώ η αιτία για τον καυγά ήταν… ερωτική αντιζηλία. Ένα αγόρι στάθηκε, δηλαδή, η αφορμή για να υπάρξει ο άγριος ξυλοδαρμός.

Το πλέον ανησυχητικό, όμως, είναι πως όλα αυτά συνέβησαν στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ, με τους καθηγητές να μην αντιλαμβάνονται το παραμικρό ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες για το περιστατικό δεν ειδοποιήθηκε καν η Αστυνομία. Γονείς και μαθητές είναι λογικό να είναι ανάστατοι, καθώς βλέπουν ότι το σχολείο είναι «ξέφραγο αμπέλι» και δεν υπάρχει η παραμικρή ασφάλεια για τα παιδιά.

alphafreepress.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.