Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του Τάσου Φούντογλου “Η ανοσία της αγέλης” στην Κοβεντάρειο βιβλιοθήκη (βίντεο)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου μυθιστόρηματος του Τάσου Φούντογλου.

Το μυθιστόρημα με τίτλο “Η ανοσία της αγέλης”, σύμφωνα με τον συγγραφέα, αποτελεί έναν προβληματισμό γύρω από την πανδημία  που ενσαρκώνουν δύο ήρωες του στις 360 σελίδες του και ένα προσωπικό γεγονός που στάθηκε αφορμή για να γραφτούν οι σελίδεςτου. “Προσπαθώ να αναδείξω τα δύο στρατόπεδα της εποχής μας του ορθολογισμού και του ανορθολογισμού καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτά τα δύο στρατόπεδα δεν είναι τόσο διακριτά όσο πιστεύουμε, είναι ρευστά τα όριά τους. Το βιβλίο βασίζεται σε ένα πραγματικό  προσωπικό γεγονός και με βάση αυτό άρχισα να διαμορφώνω μια πλοκή γύρω από αυτό  και να αναδεικνύω ζητήματα τα οποία  με προβλημάτισαν τα τελευταία χρόνια και θέλησα να  πάρω δημόσια θέση”.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο γεμάτο κόσμο αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

 

2 σχόλια στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του Τάσου Φούντογλου “Η ανοσία της αγέλης” στην Κοβεντάρειο βιβλιοθήκη (βίντεο)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.