Κ. Πασαλίδης υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην ΠΕ Κοζάνης: ‘Δεν αξίζει στον λαό μας, στη χώρα μας αυτή η ανασφάλεια- Είναι πολιτική αναγκαιότητα να γυρίσουμε σελίδα’ (βίντεο)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Για αλλαγή στην πολιτική σκηνή ξεκίνησε την σύντομη τοποθέτησή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Κοζάνης Κώστας Πασαλίδης, «είναι πολιτική αναγκαιότητα να γυρίσουμε σελίδα. Πραγματικά δεν αξίζει τη χώρα, τον λαό μας, αυτή η κατήφεια, η ανασφάλεια. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση. Εμείς βάζουμε πρώτα και σαν Αριστερά και σαν Δημοκρατική παράταξη, τη χώρα μας, το λαό της. Πιστεύω ότι θα αλλάξουμε ιστορία και θα κάνουμε την μεγάλη αλλαγή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία σειρά ζητημάτων με πρώτο την απολιγνητοποίηση, τις ΑΠΕ, την αύξηση της ανεργίας, την ακρίβεια σε λογαριασμούς ρεύματος, καύσιμα, τρόφιμα, την Γέφυρα των Σερβίων, την ακύρωση  μετεγκατάστασης της Ακρινής και το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην ΠΕ Κοζάνης Κώστα Πασαλίδη, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 4 Απριλίου 2023, σε μία συνάντηση με τα τοπικά ΜΜΕ.

 

2 σχόλια στο άρθρο “Κ. Πασαλίδης υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην ΠΕ Κοζάνης: ‘Δεν αξίζει στον λαό μας, στη χώρα μας αυτή η ανασφάλεια- Είναι πολιτική αναγκαιότητα να γυρίσουμε σελίδα’ (βίντεο)

  1. Στέλιος Κ.καθηγητης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Οι πολιτικοί απατεώνες ,οι δεξιοί με την παθογένεια 50 χρονων,
    μάζεψαν όλα τα βαφτιστήρια της Ντόρας που κατεχουν μέγιστα αξιώματα
    στον ΟΣΕ και σ άλλους οργανισμούς, για να μας δείξουν τι;
    Ότι η ζωή συνεχιζεται;
    Και οι ζωές των φοιτητών που χάθηκαν στο νεκροφορο τρενο;
    Ξεχαστηκαν;
    Ντροπή σας,ντροπη σας αναλγητοι της ίδιας κι απαραλλαχτης δεξιας απ τη γέννηση της,
    αντί να σκύψετε τον αυχένα σας και να εξαφανιστείτε από τη δημόσια παρουσία σας,πιάσατε θέση, ανερυθριαστοι ,στο θανατηφορο βαγόνι.
    Αναλγητοι δεξιοί ,εσείς γεννήσατε τον νεποτισμο κι όχι ο νεποτισμος εσας!
    Μαζεψατε όλα τα σκυβαλα ,τα βαπτιστηρια σας,τα βάλατε στο τρένο,τους ντυσατε επιβάτες με ανθρώπινα ρουχα και;όλα πριμα- πλωρα!
    Επιτελικοι απατεωνες ,με εντολή του Τρικούπη,να ξηλώστε όλες τις γραμμές, τις σιδηροδρομικες,φτάνει η ΥΒΡΙΣ απέναντι στους νεκρους!
    Και ο λαοπλανος ο ασυγκινητος,ο με πέτρινη καρδιά είπε ” είμαστε, όχι με τον λαϊκισμό,αλλά με το ρεαλισμο!
    Μητσοτακη,αν και είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης, πριν γεννηθεί ακόμα το ψεμα,ειπες μια αληθεια” είμαστε με τον ρεαλισμο”
    Όντως,ρεαλιστικά, έπεσαν τα τρένα το ενα πάνω στ άλλο,ρεαλιστικά,έκλεισε η γέφυρα πολυφυτου που αν δεν γινόταν το έγκλημα σας, στα Τέμπη,ρεαλιστικά θα θρηνουσαμε κόσμο, ρεαλιστικά, δεν έγινε καμία δίκαιη αναπτυξη στη Δυτική Μακεδονια,ρεαλιστικά,δεν είχαμε νέες και πολλές δουλειές, ρεαλιστικά ,γεμισες τηνΕλλαδα με καλάθια πεινας,ρεαλιστικά,γεμισες τα καλάθια των παραδημοσιογραφων με εκατομμυρια ευρω,ρεαλιστικα κουρεύτηκανντα δάνεια των παπαθανασηδων κατά 97% ,ρεαλιστικά,οι παπαπατσηδες οι μπαταχτσηδες
    παίρνουν τα σπίτια των ελληνων με papafunds,ρεαλιστικά,είσαι ο,τι χειρότερο
    πέρασε απ ελληνική κυβερνηση!
    Αφού δε σας περισσεύει ένα δάκρυ, κουμπαρόπουλα,για τους φοιτητές που φύγαν, παψτε,επιτελους.
    Την ώρα που ξεκίνησε πάλι το τρενο,βρε χωρίς αιδώ ανθρωπάκια,μας θυμίσατε πάλι την εθνικη τραγωδια και τα δάκρυα των γονιών, ξαναγίναν ποταμια!
    Ξαναείδαμε το ματωμενο τρενο στην τηλεόραση ,η κάμερα όμως έδειχνε εσάς με τα άσπρα και πεντακάθαρα ρούχα σας,σαν από βαφτίσια,βαφτιστήρια της αναλγητης δεξιας,

  2. Ο μητσοτακης άρχισε να επιθεωρεί της Μίζες της επικράτειας.
    Ξεκίνησε απ τον φράχτη που κατασκευάζει η τέρνα, ο πεθερουλης
    του Γεραπετριτη του υπουργού της επικρατειας.
    Τικ τακ,τικ τακ το ρολοι της αντιστροφης μετρησης και η κλεψύδρα αδειάζει μητσοτακη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.