Α.Σ. Σπάρτακος Κοζάνης: Προς αποκατάσταση της αλήθειας για τον πρωταθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου



Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε την καταγγελία συλλόγου της πόλης μας, σύμφωνα με την οποία, «αναποδογυρίσαμε» το μπάνερ του πρωταθλητή Απόστολου Τεληκωστόγλου, με απόδοση μάλιστα εξαιρετικά ταπεινών κινήτρων, όπως αυτό της αμφισβήτησης όλων αυτών των χαρακτηριστικών που το πανελλήνιο έχει αναγνωρίσει στο πρόσωπο του αθλητή αυτού!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, οφείλουμε να εξηγήσουμε ότι όπως προκύπτει και από φωτογραφίες της συγκεκριμένης ημερίδας, πολλά από τα παιδιά μας βρίσκονταν καθισμένα ακριβώς κάτω από τον χώρο όπου ήταν αναρτημένο το συγκεκριμένο μπάνερ. Για λόγους ευταξίας, χωροθεσίας και για να μην προκληθούν στο συγκεκριμένο μπάνερ ζημίες (πράγμα που ούτως ή άλλως θα έδινε λαβές για σχόλια και επιθέσεις), επελέγη ΟΧΙ η καθαίρεση του, αλλά το δίπλωμα του.

Παρά τα «καταγγελόμενα» λοιπόν, ξεκαθαρίζουμε τα εξής, προς άρση πάσης αμφισβήτησης:

_Τιμούμε τον Απόστολο Τεληκωστόγλου ως αθλητή, ως ήθος και ως πρότυπο για τον χώρο τον οποίο με συνέπεια, αξίες και επιτυχίες υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια. Καμία ενέργεια μας δεν είχε το κίνητρο και τον χαρακτήρα που μας αποδίδεται στην συγκεκριμένη καταγγελία. Τα παραπάνω, αποτελούσαν και αποτελούν για εμάς αυτονόητες δηλώσεις.

_Είναι, ομοίως, μακριά από εμάς οποιαδήποτε σκέψη περί προσβολής της προσπάθειας, παρουσίας και έργου οποιουδήποτε αθλητικού σωματείου και συλλόγου του χώρου μας. Τίποτα από την μέχρι σήμερα πορεία μας, δεν μαρτυρά το αντίθετο. Είναι δε ακατανόητο το γιατί στην συγκεκριμένη ανάρτηση, ο συγκεκριμένος σύλλογος, επιχειρεί να συνδέσει την «επίθεση» στο πρόσωπο του πρωταθλητή μας, με «επίθεση» στον ίδιο τον σύλλογο! Πως άραγε προκύπτουν τέτοια συμπεράσματα που το μόνο που καταφέρουν είναι να πολώνουν ένα κλίμα που μέχρι σήμερα είναι άριστο;

_ Με βάση αυτά, οφείλουμε να καταγράψουμε τον σκεπτικισμό μας, για τους λόγους που ο συγκεκριμένος σύλλογος, με ισχνή αφορμή, χωρίς καν να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους μας για την παροχή εξηγήσεων, προέβη σε μια τέτοια «καταγγελία». Το ευ αγωνίζεσθαι, η ευγενής άμιλλα, θα επέβαλε έστω μια προηγούμενη επικοινωνία.

_Ο σύλλογός μας αδυνατεί να δει στην συγκεκριμένη ενέργεια διπλώματος του μπανερ, όσα κάποιοι «καλοθελητές» σπεύδουν να δουν. Προφανώς επειδή έτσι τους βολεύει. Παραμένουμε δίπλα σε κάθε αθλητή, κάθε συλλόγου, υπηρετώντας με την μέγιστη συνέπεια τον χώρο και εμφορούμενοι από γνήσια αθλητικά ιδεώδη.

Περίτρανη απόδειξη η πρόσφατη ημερίδα, που όσο και εάν με «καταγγελίες» επιχειρείται να απομειωθεί ως αξία και ως γεγονός, προφανώς άφησε ήδη το δημιουργικό αποτύπωμα της τον χώρο του αθλήματός μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.