TOTAL MARKET : Η απάντηση μετά το αίτημα πολιτών για ανάκληση θέσεων στάθμευσης



Αγαπητέ Γείτονα και Συντοπίτη μας – Αγαπητοί «30» Συντοπίτες μας,

Με λύπης διαβάσαμε την παραπάνω δημοσίευση και επειδή πονάμε την επιχείρηση στην οποία εργαζόμαστε θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

1) Ο χώρος ο οποίος εξυπηρετεί το κατάστημά μας, δεσμεύεται από τις 06:00 π.μ. ως τις 11:00 π.μ. και έπειτα είναι ελεύθερος για όλους τους πολίτες.

Έχουμε φροντίσει ο ανεφοδιασμός του καταστήματος να γίνεται αξημέρωτα ώστε να δημιουργούμε τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

2) Οι θέσεις πάρκινγκ που αναφέρεστε είναι με παρκόμετρα οπότε είναι διαθέσιμες για όλους τους πολίτες της Κοζάνης και όχι μόνο για τους γείτονες ή για τους πελάτες του καταστήματος μας.

3) Παρά το παραπάνω αναφερθέν γεγονός, οι θέσεις στάθμευσης είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κατειλλημένες από τα ίδια ΙΧ και όμως δεν έχει περάσει από το μυαλό και τη συνείδησή μας το να προβούμε σε καταγγελίες στο Δήμο Κοζάνης ή στη Δημοτική Αστυνομία. Έχουμε μάθει να συμβιώνουμε με το γεγονός.

4) Η διεύρυνση/διαπλάτυνση του δρόμου, κατόπιν επικοινωνίας μας με το τμήμα Τροχαίας, είναι ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ οπότε και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατάληψή της.

5) Τα χαρτόνια τα οποία επικαλείστε ως εικόνα ενάντια στην αισθητική και την καθαριότητά σας, εμφανίζονται μια φορά την εβδομάδα και είναι όντως απλά ΧΑΡΤΟΝΙΑ που ουδεμία σχέση έχουν με τα απορρίμματα που πετάνε στους κάδους ανακύκλωσης οι κάτοικοι της περιοχής (αντικείμενα ογκώδη, φθαρμένα και βρώμικα).

6) Ως επιχείρηση ζητήσαμε ΝΟΜΙΜΩΣ το χώρο που αναφέρεστε για την διευκόλυνση όλων μας και της έκρυθμης λειτουργίας τόσο του καταστήματος μας όσο και του δημόσιου δρόμου, όμως δυστυχώς τα φορτηγά μας ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να ξεφορτώνουν το φορτίο τους επί της οδού Παύλου Μελά διότι είναι μονίμως κατηλλειμένος ο χώρος που μας παραχωρήθηκε.

7) Όσον αφορά τη ράμπα στην οποία αναφέρεστε, είναι απολύτως νόμιμη και δεν εξυπηρετεί μόνο το προσωπικό μας αλλά και τα άτομα με ειδικές ικανότητες, μητέρες με καρότσια και μικρά παιδιά. Επιπλέον, υπάρχει τόσο μεγάλο διαθέσιμο πεζοδρόμιο που δε βρίσκουμε λόγο να δημιουργείτε αναστάτωση για την ύπαρξη της ράμπας.

8) Η επιχείρηση που εργαζόμαστε δίνει ψωμί σε 16 οικογένειες της Κοζάνης, στηρίζει την τοπική αγορά με κάθε τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να δυσαρεστήσει τους κατοίκους της και πόσο μάλλον τους γείτονες του καταστήματος με οποιονδήποτε τρόπο!

9) Και για να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου (αν και δεν ταιριάζει στο προφίλ του καταστήματος μας)…γνωστή αλυσίδα μάρκετ καταλαμβάνει χώρο σε ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ πεζόδρομο της πόλης και εκεί δεν σας απασχολεί από ότι φαίνεται η αισθητική και η καθαριότητα γιατί και εκεί έχει χαρτόνια-παλέτες και φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων.

10) Και επειδή είναι και πιο επίκαιρο από ποτέ να γίνονται ατυχήματα, να θρηνούμε θύματα και να μην αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη, εμείς ζητήσαμε την άδεια από το Δήμο προς της καλή εξυπηρέτηση ΟΛΩΝ ΜΑΣ ώστε να αποφύγουμε να μεταφέρουμε παλέτες σε κεντρικότατους δρόμου με τόση κίνηση.

Δε χωράνε παραλείψεις και λάθη όταν αφορά το προσωπικό και τους συνεργάτες μας!

Με εκτίμηση Total Market

15 σχόλια στο άρθρο “TOTAL MARKET : Η απάντηση μετά το αίτημα πολιτών για ανάκληση θέσεων στάθμευσης

  1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ @@@@@@@ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!
    ΑΠΛΑ 3ος ΚΟΣΜΟΣ!!!
    ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΗΘΕΛΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ SUPER MARKET (ΑΠΛΑ ΜARKET) KAI ΠΟΛΛΑ.

  2. Να δω οι σουρδοι τι θα κάνουν σε 2-4 χρονάκια που δεν θα έχουν ούτε τα βασικά .Παραπονιούνται για την αισθητική όταν ζούμε στην πιο άσχημη και άναρχη τσιμεντούπολη των Βαλκανίων

    1. Αντωνόπουλος Ιωάννης

      - Edit

      Απαντήστε

      θα καταίβω επίπεδο για να σας απαντήσω, κύριε ανώνυμε, στην πόλη που καταντήσαμε άσχημη, οι σούρδοι που επικαλείστε είναι μειονότητα , η ασχήμια δημιουργείται από ανθρώπους σαν εσάς με κακία και κόμπλεξ.

  3. Παρκάρετε όπου θέλετε μην μαλώνετε η Κοζάνη έχει απλά ειναι ένα τεράστιο μεγάλο μπο…..
    Δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά όλοι τα παίρνουν χοντρά

    1. Αντωνόπουλος Ιωάννης

      - Edit

      Απαντήστε

      θα καταίβω επίπεδο για να σας απαντήσω, κύριε ανώνυμε, στην πόλη που καταντήσαμε άσχημη, οι σούρδοι που επικαλείστε είναι μειονότητα , η ασχήμια δημιουργείται από ανθρώπους σαν εσάς με κακία και κόμπλεξ.

  4. ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΟΤΑΛ ,ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΚΙΔΑ ΠΟΥ
    ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ !!

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΡΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ :
    ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ 5% ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ 15% ΚΛΙΣΗ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΛΟΣΘΗΡΕΣ ,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΤΕΠΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 1,50 μέτρα .

    Εχουν μετατρέψει το πεζοδρόμιο και το πλατύσκαλο σε Αποθήκη εμπορευμάτων .

    Πετούν πλαστικές συσκευασίες στο κάδο απορριμάτων αντί στην ανακύκλωση απέναντι.
    κλπκλπ

    Το ΤΟΤΑΛ μακάρι να δουλέψει ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ .

    1. Κύριε γείτονα είστε κάποιος αρμόδιος των κλήσεων διότι βλέπω να είναι αναπάντητες η Κοζάνη ανέκαθεν δεν μπορεί το καινούριο και είναι ένα τεράστιο χωριό που σίγουρα καταστρέφει και τρώει ότι και αν είχε παράξει και χόρτασε (ΔΕΗ για παράδειγμα) το θέμα είναι στα πολύ απλά Αραχτοί απ’τον καναπέ δεν γίνεται δουλειά και όταν κάποιος έχει τα κοτσια και σηκώνει δουλειά και έργο και ας μην ταιζει 16 οικογένεια αλλά 5 το θέμα δεν είναι το προσωπικό είναι το επί προσωπικού θέμα διότι ο άλλος δουλεύει και η πλειοψηφία κάθεται ένα τεράστιο κουράγιο στον άνθρωπο που έχει το συγκεκριμένο κατάστημα και ας μην σας γνωρίζω διότι προσφέρεται εργασία σε έναν τόπο που ερημώνει και όλα τα άλλα είναι περιττά

  5. Ανεβοκατεβαινω διαρκώς την Παυλου Μελά με μεγάλο όχημα (λεωφορείο) και ποτε δεν αντιμετώπισα προβλημα στο total market, ουτε κάτι μου χάλασε την αισθητική. Αντιθέτως μπροστά στον Γερμανό γίνεται το έλα να δεις και δεν μιλάει κανείς.
    Αν θα πρεπει να μπει τάξη σε αυτό το τεράστιο κωλοχανειο που λέγεται Κοζάνη (ανύπαρκτοι άπαντες) , το total market είναι προτεραιοτητα No 650.
    Απλά ενοχλεί ο Φλωρινιώτης……

    1. Ενοχλεί γενικά, οποίος δεν είναι Κοζανίτης με λεφτά. Ενοχλούν οι φτωχοί που θα δώσουν τα αξιοπρεπή λεφτά τους σε ένα τίμιο μαγαζί…. Δεν είμαι πελάτης αλλά μετά από όλα αυτά, παρότι μένω στην άλλη άκρη της πόλης, θα έρθω να ψωνίσω και να σας στηρίξω. Μεταξυ φτωχών από όπου και ναναι…. Αλληλεγγύη

  6. Στον Γερμανό μπροστά γίνεται χαμό εκεί δεν ενοχλεί μάλλον εκεί έχουν μέσον…και η αστυνομία και η δημοτική……

  7. Είστε απ’ τα καλύτερα σούπερ μάρκετ και είναι να σκάσουν κάποιοι επειδή δουλεύετε και πάτε μπροστά…συνεχίστε έτσι..όσες φορές έχω περάσει από κει τίποτα δεν χάλασε την αισθητική μου!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.