Διαμαρτυρία της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης για προσβολή του Παγκόσμιου πρωταθλητή Τεληκωστόγλου Απόστολου



Θλίψη και απογοήτευση προκαλεί η συμπεριφορά ανθρώπων συλλόγου της πόλης μας, που δραστηριοποιείται στον χώρο του ολυμπιακού αγωνίσματος Ταεκβοντό, προς το πρόσωπο του 3 φορές Παγκοσμίου πρωταθλητή και μοναδικού αθλητή της πόλης μας στον δρόμο για το Παρίσι, Απόστολου Τεληκωστόγλου

Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι πριν από μερικές ημέρες σύλλογος της πόλης μας διοργάνωσε ημερίδα προπονητική με καλεσμένο Ιρανό προπονητή για την ανάπτυξη του αγωνίσματος του Ταεκβοντό στους αθλητές του αλλά και σε καλεσμένους συλλόγους άλλων πόλεων.

Αφού έκανε αίτημα στο αρμόδιο γραφείο του δήμου να του παραχωρηθεί το κλειστό του Αγίου Γεωργίου , (που αποτελεί έδρα πολλών συλλόγων της πόλης, μεταξύ αυτών και δική μας εδώ και 20 χρόνια) πολύ σωστά ο δήμος έδωσε άδεια για την διεξαγωγή του σεμιναρίου διότι τα κλειστά γυμναστήρια ανήκουν σε όλους τους δημότες και τους συλλόγους που έχουν δικαίωμα βάση του ηλεκτρονικού μητρώου της Γ.Γ.Α. 

Ως εδώ όλα καλά , δυστυχώς όμως οι άνθρωποι του συλλόγου που πραγματοποίησαν την ημερίδα φρόντισαν πριν την άφιξη των καλεσμένων αθλητών τους , να αναποδογυρίσουν το μπάνερ του αθλητή του συλλόγου μας, που αποτελεί πρότυπο ανθρώπου και αθλητού για όλη την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες και φυσικά αποτελεί σύμβολο αθλητισμού στην μικρή μας πόλη την Κοζάνη, μίας και είναι ο αθλητής με τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε Ολυμπιακό αγώνισμα στην πόλη.

Το συγκεκριμένο μπάνερ έχει τοποθετηθεί με ειδική άδεια του Δήμου, και των δύο σχολείων 2ου και 5ου γυμνασίου Κοζάνης μέχρι τους ολυμπιακούς αγώνες του 2024 με το σλόγκαν « με το βλέμμα για το Παρίσι » ως ελάχιστη αναγνώριση για την προσπάθεια του ίδιου , της οικογένειάς του, του συλλόγου και της ομοσπονδίας που ανήκει ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από πρότυπα όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Απόστολος Τεληκωστόγλου  και είναι απορίας άξιο άνθρωποι που υπηρετούν τον αθλητισμό πώς προέβησαν σε τέτοια πράξη η οποία δεν ταιριάζει με το πνεύμα και την φιλοσοφία του αθλητισμού και πολύ περισσότερο στο Ταεκβοντό.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και φυσικά ο αθλητής μας , περιμένει δημόσια συγνώμη από τον σύλλογο που διέπραξε την ανεπίτρεπτη κίνηση σε μια χρονική στιγμή που οι προσπάθειες του αθλητή μας και όλων όσων εμπλέκονται για την πραγματοποίηση του ονείρου του, για την συμμετοχή στο δρόμο για το Παρίσι είναι στον μέγιστο βαθμό και κανένας δεν έχει δικαίωμα να προβαίνει σε τέτοιες πράξεις, που φυσικά πρώτα τους ίδιους εκθέτει.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαμαρτυρία της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης για προσβολή του Παγκόσμιου πρωταθλητή Τεληκωστόγλου Απόστολου

  1. Ντροπή και αίσχος!! Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να το κάνουν αυτό!! Από κακία και μόνο..!!! Μακάρι να ακουστεί ποιος σύλλογος το έκανε!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.